perjantai 12. lokakuuta 2012

Kun agility ei suju niin...

... Täytyy reenata vaan tokoa:)

No ei nyt suoranaisesti ihan niinkään, mutta maanantain reenit meni kyllä niin penkin alle, että ei ole mennyt miesmuistiin. Perjantaina jo kävin itsekseni samaa rataa menemässä, ja sillon vähän paremmin, vaikkakaan ei mikään paras vauhti ollut sillonkaan. Maanantaina ei pelittänyt yhtään mikään; yksi rima putosi varmaan miljoona kertaa, vauhti oli hidas, vaikea meno kepeille putkesta, jossa yritin mennä törkkäämään ei sujunut sitten millään ja kaiken lisäksi kontaktitkin oli surkeat:D Ylipäätänsä koiralla oli sellainen räyhäysasenne vain päällä eikä se keskittynyt yhtään mihinkään. Ehkä eniten jäi harmittaan se kepeillä sähläys. Meni niin monta kertaa väärin, että lopulta sitten ihan hiipi menemään ja jäi mietityttään että saiko se tietysti nyt tästä vamman kepeille! Niiden haku on ollut niin taitavaa mut tässä oli melkein pakko yrittää mennä sörkkimään ja se sen varmaankin sekotti pahasti..:( Sen näkee sit ens reeneissä, eri radalla menikö siinä koko kepit pilalle.

Mutta tiistaina tokoiltiin läheisen koulun kentällä, Marja seurana. Tästä jäi paljon parempi mieli. 
Ensiksi ruutua pitkästä aikaa. Nuo matalat merkit tuntuu Lucalle olevan huomattavasti haastavammat kun korkeat törpöt, ekalla parilla kertaa taas iski se kulmamerkkien haku päällensä eikä meinannu löytyä ruudun keskiosaa. Noh, muutaman kerran vahvisteltiin paikkaa, Marja kävi näyttämässä ja loppua kohti parani. Joka kerta kuitenkin juoksi ruutuun koko matkan ihan ok vauhdilla, joillakin kerroilla jopa tosi lujaa. Se on hyvä. Llisäksi tehtiin ruutu-merkki lähettelyä. Tässä ruutu oli tosi hyvä ja vauhdikas, mut sitä merkkiä ei meinannut löytyä sitten millään, sekin oli sellanen matala pieni. Tais hämäryys ja merkin taakse kauemmas jäänyt lelu hämätä liikaa:) Noh, joka tapauksessa tästä jäi ihan hyvä mieli vaikka siellä pientä sekoilua ilmenikin, kuitenkin ihan iloisessa mielessä. Tätä pitäis vaan päästä reenaileen NIIIIN paljon useammin, tällä tahdilla se tuskin tästä nykyisestä hirveesti etenee..

Toisena liikkeenä luoksetulon stoppeja. Näistä muutamat topit oli ihan kivoja! Ei täydellisiä, mutta kivoja. Kovasti vaan sekaisin aina toppeja ja läpijuoksuja, niin pysy vauhti hyvänä. Hyvänä se on kyllä pysynyt, ei hirveästi tunnu vaikuttavan pysäytykset. Maahanmenoakin vielä vähäsen, ja siinä kyllä tuli melko ala-arvoiset suoritukset:D Apuohjaajan arvion mukaan noin kymmenen metriä merkiltä oli lopullinen maahanmenopaikka, että silviisiin. Tässä maahanmenossa myös oon havaitsevinani, että selkeästi on enemmän paineistuneessa tilassa kun topissa, ehkä se maahankäsky vaan on semmonen paineistaja. Käskyn jälkeen vauhti hiljenee, asento madaltuu ja iskee päälle jumi ennen kuin tulee maahanmeno. Näitä on ehkä tehokkainta harjotella vieläkin putken kautta tai kierrättämällä, niin vähän tehty et ei ehkä vielä järkevää lähtee sotkemaan luoksetulo-asetelmaan, ettei nyt ainakaan paineistais sitä toppia, kun se on sieltä alkanut pikkuhiljaa löytyyn..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti