perjantai 19. lokakuuta 2012

Back to business

Noniin viikonlopun kisareissusta on palauduttu, tai no ei me siitä mitään oikeastaan palauduttu kun reenattiin heti maanantaina:) Tuttu rata eikä siinä muistaakseni mitään erikoista ollut. Kontaktit oli nyt melko epävarmat, kerran tuli aan lujaa ja lipsahti sieltä poiskin itsekseen, puomi taas oli hidas ja epäilevä. Palkkailin muutaman kerran namilla sinne oikealle paikalle, pitkästä aikaa.Ei paljon muuta muistamisen arvoista, paitsi muuten se, että kepeiltä mun pitäis alkaa vaan uskaltaa enemmän irrota eri suuntiin, kyllä se ne tekee! Tässä radalla kepit oli kahdesti, eka kerralla olis pitäny irrota kauas eteen, en saanut irrottua tarpeeksi kun jotenkin sitä ei kuitenkaan luota tarpeeksi:D Toisella kerralla irtosin sivulle hypyn taa tekeen pakkovalssia, siinäpä ei ongelmia ollutkaan.

Keskiviikkona pikkutokot kotona. Tunnaria, metallinoutoja ja kaukoja. Tunnarin aloitin ritilällä, siellä alla 6 kapulaa. Näissä ei kyllä virheitä tee ja vire on mukava:) Sitten muutama kerta ilman ritilää, TOSI HIENOA TYÖSKENTELYÄ<3 Loppuun vielä muutama helppo ritiläharjoitus, eli nopeita naksautuksia ja palkkoja oikean merkkaamisesta. Jipii.
Metallinoudossa vaan tein semmota villitystä ja hetsailua ja lyhyitä heittoja. Kyllä se pito on vieläkin vähän haparointia, mutta hyvin kuitenkin ottaa ja tuo ja pitää suussansa tiputtamatta. Meinas käydä nyt niin kuumana sen villityksen takia, että naureskelin itsekseni, kuinka metallinoudosta on niin hauskaa voinut tulla:)
Kaukoja sitten lankulla, nämäkin on kyllä mennyt harppauksin eteenpäin! Ihan kirjaimellisesti olen itse nimittäin kasvattanut matkaa harppauksin:D Todella hienoja vaihtoja tekee ja nohevasti. Suurin harjoittelu on siinä, että saisin sen meneen lankulle oikein itse vieressä seisten ja käskettyä sen siitä maahan kuten kakejen alussa liikkeessä tehdään. Se ei jotenkin meinaa hokata sitä ota-käskyä kun mä seison vieressä. Rupee vaan hirveästi tarjoaan sivulletuloa. Tätä pitäis siis siks harjoitella, että se oppis yhdistään sen ota-käskyn kakeihin. Mutta koska vaihdot on niin hienoja niin tästäkään ei voi olla kun ilonen:)

Eilen vielä aksaa, siinä sitten onkin tän viikon reenailut, viikonloppu menee kokonaan muissa riennoissa. Rata oli tosi kiva juoksurata, ei mitään ihmeellisiä ohjauksia tms. Teki hienot poispäinkäännökset, hienot itsenäiset esteet kauempaa ohjattuna ja itse toiseen suuntaan juosten ja mitäs muuta, myös kontaktit oli tällä kertaa tosi hyvät. Reeni oli kaiken kaikkiaan kiva ja onnistunut, yks juttu mikä mieleen jäi on se, että enemmän vaan pitäis alkaa luottaa koiraan, että se suorittaa esteet ja edetä itse tehokkaammin. Lucalle tekis hyvää varsinkin sellaset harjoitukset joissa suoralla olen sitä paljon edellä, ettei rupea hosumaan esteiden kanssa. Tässä radalla semmosia kohtia oli eikä mitään ongelmaa, mutta jos nyt jotain huomiota haluaa keksiä:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti