torstai 4. lokakuuta 2012

Ollaan jopa treenattu!

Jep. Todellakin, sain aikaiseksi eilen köpötellä lähikentälle vähän treenaileen tokoakin. Ehkä se johtui siitä, että tän viikon perjantaitokot on tauolla, joten paine oli tehdä edes jotain:) Maanantaina tietty reenailtiin aglityä, ja täytyy myöntää vaikka minä taisinkin olla se viimeinen vastarannan kiiski joka puolustaa ulkona treenaamista, mutta nyt oli jo ihan kiva olla hallissa kunnon valoissa ja pehmeellä, kuivalla pohjalla.

Rata oli hypäri, joka oli lauantain estetalkoiden yhteydessä nopsasti kasaan räävitty niistä esteistä, mitä sopivasti sattui tielle. Ihan mukavaahan se on välillä reenailla hypärilläkin!
- Alku oli takkuisin; tosi viisto pakkovalssi-jaakotus tuntui joka kerta hiiitaaalta ja sen jälkeiset pari hyppyä joissa takaakierto-valssi ja siihen perään LIIIKKUVA valssi ei tainnut kokonaisuutena onnistua kertaakaan. Lopulta päädyin viimeisen liikkuvan valssin tilalle tekeen vaan takanaleikkauksen putkelle, ei sekään hyvä ollut, mutta pistetään osa myös radan suunnittelun piikkiin:D
- putken jälkeen kepeille meno "sylkkärillä" ikään kuin ja hienostihan se hakee<3 Tästä tuli palautetta koutsiltakin.
- twistikohta tietysti jälleen inhottava meille! Kaksi kertaa se pääsi hyppään esteen väärin päin kun söhelsin huonoa ohjausta. Haluaisin nähdä joskus tän meidän twistin jostain nauhalta! koska viime kesäkuun Elinan reeneissä oikeasti vasta ekan kerran tajusin, miltä sen PITÄISI näyttää. Veikkaan ettei mulla näytä siltä..
- Tiukka niisto-persjättö oli hyvä tällä kertaa! uskalsin lähteä ajoissa liikkeelle jäämättä varmistelemaan ja varmaan juuri siitä syystä koirakin teki epäröimättä. Tässähän siis viimeaikoina on jonkin verran tullut niitä kieltoja.. Nyt ne oli semmoset kun pitäiskin. (Tosin en kyllä jääny taakseni katteleen miten se koira sen meni mut ei se ainakaan kieltoja tehnyt, sen olisin kyllä huomannu:)
- Yksi kinkkisempi ohjauskuvio: poispäinkäännös - viskileikkaus. Tosi hieno ekalla kertaa! Sen verran avustin huuto-ohjauksella, että tuli poispäin käännökseen mutta silti:) Pätevä poikani kyllä pääsääntöisesti klaaraa kaikenlaiset ohjaukset, ja niitä on yleensä kiva sen kanssa kokeillakin.
Kiva reeni, alkua olisin mielellään käyny kokeilemassa vielä toisella kertaa sujuvammaksi, mutta meni jo. Katotaan tuleeko tälle viikolle toista reeniä ollenkaan kun tämän illan omalta koutsausvuoroltani otin vapaan.

Sitten samalla tokotukset.
- lämmittelyksi sekavaa seuraamista. Kentällä oli mukavasti muutakin väkeä, teinejä ja lapsia pyöräili sieltä täältä ohi ja jotkut tytöt pelaili toisessa päässä kenttää jalkapalloa. Ollaan äärettömän vähän reenailtu tällasissa paikoissa, siis ihan todella vähän! Hienosti kuitenkin teki kaikki liikkeet, keskittyminen oli pätevää.
- sitten ohjattua noutoa: molemmille puolille pari toistoa. Matkat oli ehkä normaalia pidemmät.. Hienosti lähti ja hyvällä vauhdilla joka kerta! tuonnit on myös nättejä. Vauhtia tietysti palautuksessa saisi olla lisääkin.. Tästä muuten huomiona, että seuraavan kerran täytyy ehdottomasti tehä oikee puoli ensin!! nyt vasen tuntuu olevan vahvempi ja se tehdään aina eka.
- välipalaliikkeenä jääviä sekaisin ja hömpötellen. Topissa on riskinä, että lähtee joko mun edestäpäin takaisin kävellessä, ohittaessa tai takaa viereen palatessa ottaan puolikasta askelta johonkin suuntaan. Joskus tehtiin tässä sitä etupalkkaa, mutta se ei oikein toiminut... hmm. Ei se siis sitä ole tehnyt, mutta eilen näytti vähän siltä että olis voinut tehdä. Mietintämyssyyn tämä!
- sitten tein kosketusalustalle lähetystä (kun ei taaskaan ollut ruudun reunamerkkejä:() oikealla ruutumatkalla, sinne maahan -käskyä ja ruudun loppukävelyä. Siis seuraamiseen tuloja eri kulmista. Alustalle menot oli hyviä, topit hyviä ja maahan menot hyviä! Kävin pari kertaa palkkaamasta niin topista kun maahan menostakin ja sivulle-käskyyn autoin kädellä ja namilla oikeaan kohtaan, että tulisi hyvin heti suoraa imuttamaan siihen kylkeen. En halua tästä missään nimessä semmosta, mitä aika usein näkee että jostain syystä koira jää tässä liikkeessä liian taakse ja vähän kuin kipittää siellä perässä häpeillen sen seuruupätkän. Hyvä seuraaminen on kaiken a ja o, myös ruudussa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti