perjantai 9. marraskuuta 2012

Noheva noutaja-aussi

Keskiviikkona pikkutokotteluja kotona:

- merkkiä kapulahäiriöllä. Muutaman alkusählingin ja kapulan tarjoamisen jälkeen rupes taas hoksaamaan. Ja sitten keskittyikin jo tosi hyvin merkkiin! Tätä reenailin vähän myös sunnuntaina pihalla oikeilla matkoilla, kyllä siinä tekemistä on, että onnistuu kokonaisena liikkeenä:D Joko lähtee suoraa kapuloille tai sit jos hakee merkin hyvin niin ei enää muista kapuloita. Noh, merkkireeniä nyt ainakin paljon. Katotaan mitä se rupee asialle tekemään..

- metallinoutoa hetsailemalla ja palkkaukset lähes heti kun ottaa kapulan suuhun. Nooh.. pikkuhiljaa etenee.:)

- tunnaria isolla kasalla kapuloita, vähän lyhyeltä matkalta. Työskentely on kyllä hyvää, mutta pientä mälväämistä on alkanyt ilmetä siinä kapulan pidossa! Hyh! Täytyy melkeen kysästä Marialta vinkkiä tähän ettei tulis tavaksi... En oo vaan nyt vielä siitä hirveästi huomautellut kun muuten kehitys on ollu niin huimaa:)

- loppuun ihan sivulletuloja kädet harottaen ja namihäiriöllä ja kummallisista kulmista. Tätäkään ei varmaan voi koskaan tehdä liikaa. Sitäpaitsi just Marian kanssa joku kerta oli puhetta, et Luca on sellanen koira, että se tykkää tehdä asioita jotka se osaa ja se tykkää että niitä reenataan paljon:) Se ei siis kyllästy samanlaisuuteen reenissä, mikä on tietty hyvä asia! Mut kertoneeko toistaalta jotain myös sen yksinkertaisuudesta...? :D

Sellanen idea nousi eilen hömpötellessä mieleen, että kun Luca on nyt enemmän tai vähemmän oma-aloitteisesti oppinut noita muutamia "temppuja" seippailemalla (esim. nenäkosketus oikeaan kämmeneen kun pidän sitä auki, peruutus kun seison kädet selän takana ristissä, relax jne.) niin olisi mukava keksiä lisää tällaisia juttuja, joita se voisi tehdä vain lukemalla mun asennosta, siis ilman käskyä. En vaan keksinyt mitään uusia asentoja ja niihin yhdistettäviä temppuja:D Että jos joku lukija on hyvällä mielikuvituksella varustettu niin otan erittäin mielelläni vinkkejä vastaan! Pam-temppua taitaa olla vaikea yhdistää pelkkään asentoon, siinä äänimerkki on vähän niinkun se juttu:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti