perjantai 2. marraskuuta 2012

Jeppiskamaa

Nimittäin tämän viikon reenailut.

Agiliidot:
-Maanantaina hiottiin vielä pikkuisen samaa Elinan rataa, jota oltiin reenailtu jo kahtena aiempana kertanakin. Radan ehkä haastavin kohta oli alku, jossa kolme tosi viistosti sijoitettua vinoa hyppyä peräkkäin ja sit kepit edessä. Se taisikin olla ainoa kohta joka meillä tällä radalla tuotti päänvaivaa enemmän. Välistävedot vain piti tehdä tosi voimakkaasti kuitenkin liikkuen samalla reippaasti eteenpäin. Muuten rata tuntui tosi kivalta mennä, jo ihan ekasta kerrasta asti! Jälleen yksi twistiharjoituskohta, hyvä meille:) Eikä siinä twistissä kyllä tässä ongelmaa ollut, toinen hieno suoritus myös putken ja hypyn leijeröinti, jonka jälkeen koira piti saada vedettyä "väärään" putken päähän. Hyvin toimi leijeröintikin:)
- Kontaktit kivat! Muutama vähän haastavampi kepeille meno, joista vaikein persjättö ennen keppejä ja täysi avokulma putkesta. Ekalla kerralla juoksi läpi ekasta välistä mutta muuten TOSI hienot haut! Sitten taas maanantaireeneissä Marja kannusti kokeileen jotakin muutamaa kohtaa eri ohjauksilla, mitä olin itsenäisesti tehnyt, esim. oman niistoni tilalle saksalaista (joka ei kyllä tuntunut kovin hyvältä siihen kohtaan) ja samaan kohtaan myös kepeiltä irtoamista - jaakotusta. Viimeisin olis luultavasti näistä kolmesta toiminut Lucalla kaikista parhaiten, mutta hokastiin se vasta siinä vaiheessa kun reeni oli jo ohi enkä viittinyt enää alkaa taiteileen. Kokonaisuutena kivat reenit kaikki tällä radalla!
- Torstain pikareenissä uutta rataa, joka oli melkoista kikkailua sitten. Paljon välistävetoa ja persjättöä ja semmosta. Riipaistiin vain 20 ekaa estettä, mutta kivalta tuntu. Välistävedoissa huomaan monesti vähän fuskaavani! En tee tarpeeksi voimakasta ylävartalon kääntöä siihen vetovaiheeseen! Hassua että huomaan sen itsekin ja silti teen sitä:) Myös valssit tuntu tällä radalla olevan jotenkin kökköjä, siis omalta osaltani. Jotakin jalkojen jumitusta todennäköisesti kun ei liiku oikeaan suuntaan valssi.. Pitää koittaa tehdä nätimpiä maanantaina! Mutta koiralta tosi kivaa menoa, ei voi moittia mistään<3

Mouhiksen Perjantaitokot:
- Ohjattua noutoa: Nyt ilmeni ekaa kertaa keskimmäisen kapulan ongelma. Hokas jostain syystä sen sieltä, ja sitten meinas koko reenin ajan olla se mielessä. Noh, positiivisena kuitenkin se, että muutaman kerran sain sen sieltä väärältä kapulalta palaamaan merkille ja sen jälkeen vielä oikealle, eli ei lannistu helpolla:) Varmempia/nopeampia on kyllä tuonnit olleet, eli nyt pieni tahmeus johtui just siitä keskimmäisen ajattelusta. Loput toistot tehtiinkin niin et siellä oli keskellä kolme kapulaa peräkkäin eli suurempi häiriö. Merkkiä koitin muutaman kerran siinä sivussa erikseen ihan ok, mut ei kannata vieläkään sekottaa ohjattuun, koska on niin kovasti hakeutumassa suoraa sinne kapuloille...
- Erillisenä vielä merkkireeniä niin, että kapuloita loikoili siellä taustalla. "Kuolleilla kapuloilla" sujui ihan hyvin, mut sit kun vaikeutin niin että heitin ensin sinne yhden ja sit käsky merkille niin se olikin haastavaa:D Muutama onnistuminen tuli lopulta tässäkin, kun hoksas jujun. Merkkireeniä pitäis nyt tehä näillä kaiken maailman häiriöillä, muuten sen reenaus jää äärettömän vähiin kun se on niin TYLSÄÄ!
- Viimeisenä yhteisenä liikkeenä paikkamakuu, aika oli varmasti vajaa mutta ei ollut ääntelyitä ja kuulemma valpas asento säilyi koko ajan keskeytymättä. Se yksi lonkallemeno sillä aina tulee, mutta sen korjaamisesta oon luopunut koska se on aina vain se yks.
- Itsekseni sitten höntsyilin jotain temputteluja ja seuraamisen siirtymiä, käännöksiä ja peruutusta. En tiedä mikä piru nyt oli, mutta pysähdyksissä tuppasi menemään VINOON ja vähän liian eteen!!! Tää on kyllä aivan ennen kuulumatonta. Uskoisin kuitenkin, että oli nyt kyse jostain jäykkyydestä lihaksissa, mikä sitten aiheutti vähän vaikeuksia.. täytyy todellakin testata parin päivän päästä ettei toistu! Muuten teki käännökset ja siirtymät ja peruut nyt tosi kivasti. Myös kakeja jumppasin vähän lankulla ja kyllä se "ota" käsky alkaa sieltä hahmottumaan myös niin, että olen sivulla ja jätän sen siihen, jipii! Mukavaa kun liikkeet etenee!

Huomenna liikkuroin meidän oman seuran möllitokossa. Vielä on vähän auki otanko Lucan mukaan ja teen sen kans muutaman voittajan liikkeen. Katsotaan, riippuu lähinnä päivän muista aikatauluista viitinkö ottaa autoon mukaan...
PS: Odotellessa reeneissä kaveri rupesi tarjoamaan jostain syystä peruuttelua mun edessä:D Siis seistä töklöttäessään ja yrittäessään saada mua tekemään jotakin rupesi peruuttelemaan. No naksautin siitä muutaman kerran ja sittenhän se riemu vasta repesi:) Ihan kiva väliaikatemppu, jota voisin palkkailla lisääkin, kunhan ei ala peruuttelemaan jatkuvasti esim. kotioloissa:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti