perjantai 18. lokakuuta 2013

Elossa ollaan

..vaikkei täällä blogin puolella ehkä siltä tunnukaan:/ Noo tämä blogipäivittely on nähtävä niin, että sillon kirjotellaan kun a) siltä tuntuu b) siltä tuntuu vielä siinäkin vaiheessa kun alan kirjottaan c) saan myös keskityttyä sen verran että kirjoitan. Kirjoteltavaahan kyllä olis, siitä ei jää kiinni:)

Lucan kans ollaan taas kisataukoiltu osin haluamattanikin kun tää syksy on ollut yhtä menemistä, siis lähinnä nyt muissa kun koira-asioissa. Mutta nyt alkaa taas tilanne normalisoituun ja palataan sille turvalliselle raiteelle, että viikonloppumenot sijoittuu pääosin koiratapahtumiin:D Itseasiassa harmittikin vähän kisatauon alkaminen kun edellisissä kisoissammehan me tehdä täräytettiin piiiitkästä aikaa nolla jopa! Että katotaan mikä on kisatatsi kun viikon päästä starttaillaan hallikauden ekoissa kisoissa Lempäälässä. Odotan kyllä innolla, on siinä kisaamisessa vaan jotain niin kivaa:)

Treenit meillä kulkee hyvin, ja on muistaakseni kulkenu jo jonkin aikaa. Tai sitten muistan väärin.. Mutta siis kontaktit on nyt nopeita, joskin tietysti se verottaa vähän niissä lipsumisissa. Mitään läpirynnimisiä ei kuitenkaan tuu joten mää oon ihan tyytyväinen. Muutenkin on nykyään kivasti kuulolla ja reagoi (reeneissä!) niin kivasti mun jarruihin, liikkeen rytmin muutoksiin ja kääntyilee väliin jopa oikein mukavasti mun silmääni! Kisoissahan on sitten asia täysin erikseen, silloin se on yleensä aina niin raivovireessä että kaarteet venyy ja paukkuu ja jokaisen riman kohdalla saa pistää silmät kiinni että mitä tapahtuu:D Näin vähän ehkä kärjistetysti. Mutta jos jotain aion ensi viikonloppuna pitää mielessä niin sen oman toimintani ennen radalle menoa, jota taas testasin meidän nollarataa ennen, ja näytti toimivan. Siis sen, että keskityn ennen rataa koiraan ja juttelen sille, pidän sen huomiota minussa.. Näin me lähdetään sinne ehdottomasti paremmassa vireessa molemmat ja mikä ehkä tärkeintä, tekemään YHDESSÄ.. Katotaan mitä ens kerralla tapahtuu, mut nyt mulla on taas se vakaa usko että tuo vaikuttaa!

Tokosta vain sen verran, että meidän täydellisesti penkin alle menneen kokeen jälkeen seurasi sellainen hienoinen totaalitauko tokosta hetkeksi. Yllättävän pian sitä kuitenkin taas löysi ittensä pyllerehtimästä kentältä ja reenailemasta niitä samoja liikkeitä mitä ennen koettakin.. Eli koetaso on nyt testattu, se ei ole häävi, mutta ainakin reenailua varmasti jatketaan. Se kun kuitenkin pääosin on ihan mukavaa:) Katotaan vieläkö sitä kokeeseen suostuu toiste itsensä nolaamaan ja mielensä pahoittamaan, mutta jos se tapahtuu niin sen olis varmaankin hyvä tapahtua kohtuullisen pian, koska muuten saattaa jäädä käymättä! Kyllä siellä takaraivossa kai kuitenkin vielä pieni kipinä on, että jos joskus Luksu pystyis tekeen koetilanteessa edes lähelle samanlaisia suorituksia mitä treeneissä hyvänä päivänä, niin kyllä niillä aivan kelpopisteet pitäisi olla otettavissa:)

Juniorin kans meillä menee mainiosti! Siis ja tarkoitan nyt niin Lucaa kuin itseänikin:) En olis uskonut miten hyviä kavereita niistä tulee niin äkkiä kuin on tullut! Ja Raider on aivan Lucan lumoissa, se ei toistaiseksi ole yhtään näyttänyt sellaisia piirteitä, että rupeisi kokeilemaan rajojaan. Se on hyvä, koska siitä Luca ei ehkä tykkäisi:) Ja myös perheen isännältä on muutamaan otteeseen tullut jotain muminaa siihen suuntaan, että "on se ihan hauska kaveri.." Joten rauha maassa ja kaikki hienosti tällä saralla! Kokoajan mua vaan tavallaan myös harmittaa kun sen pentuaika menee niin nopeasti ja kun se on kumminkin vaan niin hirveän lyhyt aika lopulta. Mutta yritetään nauttia silti vaikka on välillä myös niitä hetkiä kun se pentuelämä ei ole ihan niin ihanaa, kuten esmes ryminällä kaadetut vesikupit tai viherkasvit jne;) 
Raiderista ja sen kans tekemisestä mä kirjoitan ihan oman pätkän tässä heti kun vaan kerkeen. Katotaan tuleeko ennen joulua...:D Sunnuntaina ainakin treenaillaan molempien kanssa Elinan silmäin alla ja se on kiva juttu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti