tiistai 21. elokuuta 2012

Episten jälkilöylyt

Juup. Tuntuupa kovasti siltä, että joka kerta menee vähintään pari päivää pitkäksi nämä mun blogipäivitykset. No tätäkin kirjoitusta alottelin perjantaina, mutta se jäi kesken joten jatkan sen nyt loppuun. Voi siis olla, että välillä tulee kirjoitettua ihan soopaa kun ei edes muista enää, mitä oikeasti on tapahtunut..:)

Keskiviikkona oman seuran epiksissä jälleen kolme starttia, joista ensimmäinen ihan mölliradalla. A-este oli suoralla ja sen jälkeen suoraa edessä putki. Melkein aavistinkin kuinka käy ja niin myös kävi. Karkasi aalta suoraa putkeen. Ei siinä taas auttanut muu kun ärjyä ja karjua ja ottaa A uudelleen jonka jälkeen ulos radalta.
Avoimen rata mentiin jälleen kaksi kertaa, ja molemmilla kerroilla (kaikesta huolimatta) loppuun asti:) Ekalla radalla taisin söheltää oman ohjaukseni jonka seurauksena ensin tuli ehkä hylly, meni väärään päähän putkea ja sitten siinä jo tapahtuikin kaikkea mahdollista ja monta kertaa:D Puomille teki monta kieltoa ja lopulta hiipi alastulon äärimmäisen hitaasti. Kauheaa katseltavaa!
Tokalla kertaa sitten muu meni ihan ok, kontaktit ja ohjauksetkin, mutta rimoja tuli alas.. Kaksi niitä tais lopulta tulla ja myös eka radalla muutama, eli oikein kunnolla sitten vaihteeksi. En tiedä mahtoiko Luca olla jotenkin normaalia väsyneempi tai jalat/selkä jumissa kun ei nyt ihan tollaista ole ollut piiitkään aikaan..:/ Rimojen tiputtelu ja jonkinlainen jäykkyys menossa kyllä tuntui myös vauhdissa ihan selkeesti.

Torstaina sitten pikkureeniä samalla ja vähän muokatulla radalla, mutta koska en siitä yhtään mitään muista, parempi olla vain hiljaa:) Laitanpa sen sijaan taas pari kuvaa kehiin.


Luca on melkoisen hurja koira, ilmeestä päätellen ainakin.


Kaverit Luca ja Reiska lentoon lähdössä.

Reipsikka kävi vähän hommissa, ja savu vaan nousee...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti