tiistai 21. elokuuta 2012

Jälleen uusi viikko

Pikkuhiljaa täytys varmaan taas oikeasti alkaa sitä tokoakin reenaileen, huoh! Kolme viikkoa on nyt käyty reeneissä ja mitään muuta ei oo sen eteen tehty..:/ Viime perjantain reenit muuten meni ihan kivasti, ja nyt kun taas senkin muistan niin laitanpa ylös.
- ensiksi ruutua, läheltä lähetystä ilman alustaa, siis oikean paikan hahmotusharjoitusta. Tästä ei tullut YHTÄÄN MITÄÄN:D Tämä harjoitus jälleen näytti sen Lucan pahaa laatua olevan merkkiuskollisuuden eli eihän se tehny muuta kun suuntas suoraa kohti merkkiä ja seistä täpitti siellä hamaan loppuun saakka, nokki ja vaihto asentoa ja yritti vaikka mitä. Mutta ei niin ei:) Sillä siis todellakaan ei oo minkäänlaista ruudun hahmotuskykyä noin läheltä! Tämmöstä pitäis EHDOTTOMASTI reenataaa... eikä tarvis niin paljon tilaakaan. Nyt ne törpöt jostain ja vähän äkkiä ja loppuu se ruudun ihmettely.
- Ruutuun lähetys täydeltä matkalta taas onnistui ihan kivasti useamman kerran. Ei tullut mitään epäröintejä eikä törppöjen kautta kaarteluita vaan suoraa keskelle kosketusalustan päälle. Maria kehotti tekemään ruutu-merkki erottelureeniä lähettelemällä edestakaisin ja sit erillisenä sitä läheltä ruutuun lähetystä seippaamalla sillai, et olis myös reunanauhat jotka helpottais hahmotusta. Kyllä, juurikin näin pitäis tehdä!
- sit ohjattua noutoa. Merkille lähetystä ei kyllä tähän voi yhdistää vielä, niin se vaan on. Mut kun autan merkille niin lähti kyllä hyvin hakeen ja molemmat puolet onnistu yhtälailla. Tästä on nyt muutamina viime kertoina jäänyt ihan hyvä mieli, mut olishan se tärkeää päästä yhdistään se merkki siihen!
- nyt iski bläkautti, en oo ollenkaan varma tehtiinkö vielä joku muu liike. No ainakin tehtiin sellaisten jumppatyynyjen päälle takaosan asettelua ja sit jos se onnistui niin kaukojen vaihtoja takaosa siinä tyynyllä. Lucalla se takaosan sinne tällääminen onnistuu hyvin ja itsenäisesti, kun ollaan muutaman kerran reenattu samaa vadin päällä niin se hoksas sen kyllä nopeasti. Kaukoja tein osan ihan nenästä ja osan sit noin metrin päästä, lähinnä oli siis kyse koiran takapään jumppaamisesta. Tämä tekee Lucalle varmasti hyvää! Hieno nähdä miten se kieli keskellä suuta taiteilee tasapainonsa kanssa. Ja kyllä täytyy sanoa, että tuo seippaaminen opetusmetodina on todellakin ollut Lucalla toimiva tapa! Se on aina NIIIIN nohevana kun tietää hoksanneensa mitä haetaan ja osaa tarjota sitä:)

Semmoset tokoilut. No eilen sitten taas normiaksareenit. En ehtinyt oikein tutustua rataan joten oli vähän semmoista sähläystä itsellänikin. Rimat oli sekaisin 55-65 ja yksi rima tuli kerran alas, just 65cm. No ei siinä nyt mitään, mutta kontakteilta varasti KAKSI KERTAA! Mrrr. Tein kyllä tosi hämäävät kontaktit niin, että jatkoin yliselkeästi seuraavan esteen ohjaamista, mutta silti. Pöh pöh. Noo, kai se on ihan hyvä, että näitä karkaamisia tulee reeneissäkin, vahvistaapahan ainakin sitä, että ei niistä jatketa missään tilanteessa eteenpäin. Muita juttuja, mitä vielä jäi mieleen:
- Niisto-persjättö oli TODELLA huono. Ei meinannut sitten millään mennä sinne niistoon ja oli hidas ja kömpelö. Pitäis näitäkin muutaman kerran palkkailla siihen käteen tulemisesta.. Niistoa en ookkaan käyttänyt radalla missään pitkään aikaan...
- Toinen tiukka kohta, takaakierto, välistäveto, takaakierto, tiukka valssi taas meni yllättävän hyvin, vaikka sitä vähän etukäteen epäilin. Hyppäsi varmaan sen verran varovaisesti, että laskeutui lyhyesti ja kääntyi tässä kohdassa hyvin. Muutamassa muussa kohdassa rataa kyllä tuntui taas, että ei sitten niin millään kääntynyt.. Aavistuksen semmosta samaa jähmeyttä tuntui olevan, mitä viime viikolla... Tai sitten se vaan tuntui. Saattoi kyllä vain tuntua myös siksi, että radan loppuosaa ei saatu tehtyä enää onnistuneesti kun molemmat oli jo niin puhki ja viimeinen suoritus jäi kaarteluksi ja pelasteluksi. Tämä on niitä juttuja, että pitäis mennä vielä toisen kerran reenaamaan rata kokonaisuudessaan ja se loppukin kuntoon. Mutta eipä sitä tietenkään ehdi, kun rata puretaan jo tänään.
Ilmottauduin taas pitkästä aikaa kisoihinkin, parin viikon päästä. Käyhän tää kerran kuussa -tahtikin kun vaan tulosta tulee:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti