tiistai 7. elokuuta 2012

Paluu arkeen

Sikäli otsikko ei pidä paikkaansa, että lyhyen viikon lomani oon pitänyt jo kauan sitten ja omalta osaltani kesä on työn puolesta ollut arkea lähes kokonaan:) Reenien kannalta kuitenkin nyt alkoi syyslukukausi, koska perjantaina startattiin myös tokoreenit ProCaniksella. Niistä en jaksa nyt avautua sen enempää, muuta kuin että reeni oli tosi kökkö. Luca oli jo lähtiessä väsynyt ja sitten sen energia oli vähän muualla, lähinnä haistelussa hallissa.. :( Itse liikkeitä teki kyllä ok, mutta sitten ei palkkautunut oikein hyvin kun ajatukset oli siellä hajuissa. Tyhmää, mutta jospa tällä viikolla jo päästään vauhtiin! Sunnuntaina otin sitten vähän niinkun testinä luoksetulon pysäytyksiä (joita siis tehtiin pe) vielä itsekseni, ja silloinhan ne olikin aivan mahtavat! Siis nimenomaan luoksetulon stoppi oli muutaman kerran lähes täydellinen! Ehkä sekin on sitten jossain vaiheessa vähän kehittyny, tai sitten on reenattu tarpeeksi yllättävästi sitä. Maahanmenossa ei ole ongelmia toistaiseksi ilmennytkään..

Tän viikon agilityreenirataa tein taas vähän jo torstai-iltana, ja se olikin viime viikkoiseen verrattuna melko leppoinen:) Kaikki tuntui sujuvan, ei rimaongelmia, ei kontaktiongelmia ja ne kontaktit tuntuu kyllä huimasti kehittyvän kerta kerralta, nopeutta ja itsevarmuutta tulee lisää. Radan se "juttu" oli ehkä vippauskohta, jossa siis ei oikein muuta mahdollista vaihtoehtoa ollut. Sekin meni ihan ok, ehkä torstaina paremmin kun tein sitä ihan palkkaamalla ensin useamman kerran. Siinä on kans sellanen ohjaus, että on näppärä sitten kun koira osaa sen hyvin!

Nyt myös twisti melko tiukassakin kohtaa tuntu pitkästä aikaa hyvältä ja sujuvalta niin itselle kun koiralle! Ehkä siitä kesäkuisesta Elinan twistireenistä oli jotain hyötyä. Ja myös nuo takaakiertoon lähetykset ja sieltä tiukat viistohypyt on Lucalla parantuneet huomattavasti siitä, mitä ne oli tossa alkukesästä, siis että tuli kieltoja ja rimoja alas. HYVÄ HYVÄ! Oli kyllä mukava reeni niin torstaina kun eilenkin. Katotaan, otanko Lucaa nyt torstaina kentälle kun sunnuntaina on sitten taas Elinan koulutuspäivä.. Ensi maanantain aion joka tapauksessa pitää palautustaukoa omista reeneistä, jos sitten ens viikolla vaikka tulis tokoiltua tehokkaammin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti