sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Perjantaitokot

Näköjään tässä kirjoittelussa tuli jonkinlainen väliviikko, ainakin parit agireenit taisi jäädä kommentoimatta ja varmaan myös yhdet tokot. Nooh, koska en nyt muista mitä silloin on mahdollisesti reenattu ja onko mitään tapahtunut niin se varmaan tarkoittaa sitä, että mitään kovin radikaalia ei tapahtunut:) Nyt täytyy ottaa kuitenkin niskasta taas vähän kiinni ja muistella ainakin perjantain tokoja.

Paikalla oli vaan kaksi reenaajaa, joten saatiin melko ruhtinaallisesti reeniaikaa:) Ensiksi katottiin viime viikolla kotiläksyksi saatu tempun opetus. Meillä se oli PAM, eli liikkumatta makaaminen kyljellään. Melko kunnianhimoista, mutta päästiin me nyt ainakin jonkinlaiseen alkuun viikossa:D Tämä oli pakko opettaa ihan perinteisellä houkuttelumetodilla, koska niinkun Mariakin sanoi, seippaamisessa menisi ikuisuus, jos se edes onnistuisi. Siitä saatiin sitten lisäjalostuskäsky ensi viikon ajalle, katotaan josko sitä kerkeis tässä hiomaan paremmaksi. Ehkä pitäis joskus vähän jotain muutakin reenailla myös omalla ajalla, koska edelleenkään en ole syksyn alun jälkeen tehnyt oma-aloitteisesti oikein mitään! Ärsyttävää!

Sitten tehtiin kaukoja ja niissä Lucalle jälleen uusi systeemi: takajalat lankun päälle ja siinä pitää vaihdoissakin pysyä. Vaikuttaa ainakin alkuun tosi hyvältä, kun se on niin hyvin hoksannut sen takajalkahomman jo aiemminkin vadeilla, jumppatyynyillä jne. Tämä saattais jopa toimiakin! Hirmuhyvä uusi vinkki jota vähän eilen jo kokeiltiin kotona jopa:)

Itsekseni otin näiden jälkeen vähän seuraamista vireen nostatukseksi, ja tuntui kyllä hyvältä meno! Kaikkea vähän sekaisin, paljon vasempaan käännöksiä ja peruutusta sekä sivusiirtymiä. Sivusiirtymät ja vasempaan käännökset ei vieläkään oo yhtä hyviä näin kun namin kanssa hioessa, mutta on niissä jotain tapahtunut. Muutenpa seuraamisessa ei meillä paljon ole ongelmia ollut, siinä Luca on kyllä mahtava:)

Lopuksi luoksetulon pysäytyksiä, me otettiin nyt vaihteen vuoksi maahan menoa, ja ihan oikeilla matkoilla törppöjen kanssa. Oli varmaan eka kerta kun reenattiin tätä ilman putkea ja siihen nähden ihan ok! Vauhti pysyi kohtuullisen hyvänä toistoista huolimatta ja maahanmenot on kyllä nätit ja tarkat. Vähän oli sellaista, että se ei ihan salamana käskystä alkanut suorittaan sitä, varmaankin melko yllättävää kun osasi todennäköisesti odottaa stoppeja, joita ollaan jatkuvasti hiottu, mutta parempi näin kuin niin, että se itse maahanmeno olisi venyvä ja vanuva! Tämän harjoituksen loppuun vielä läpijuoksu ja yksi suora heitto myös stoppiin. Kiva reeni kokonaisuudessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti