keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Alkuviikon reenailut

Maanantain agilityreeneissä ihan kiva perusrata. Ei tainnut olla mitään kummempia ongelmia:) Kohdat, jotka olisin radassa saattanut olettaa olevan ongelmallisia ei sitä olleet, eli hyvä niin. Muutama hassu rima nyt kuitenkin tuli alas, mutta ne tuli sen verran hassuissa kohdissa, että en viitsinyt rueta asiasta isompaa numeroa tekemään.. Liekö ollut esteväli hieman erikoinen tai mitä sitten olikin, mutta ei niitä rimoja ole nyt viime aikoina alas tullut joten nämä kuittasin tällä kertaa vasemmalla kädellä. Täytyy tietysti katsoa, ettei ensi kerralla sitten päästä enää yhtäkään lipsahtamaan. Kontaktit oli hyviä! Kerran luiskahti A-lta pois sekunti ennen vapautusta, siitä höpsöttelyt ja uudelleen. Ei sen kummempaa:)

Eilen sain jopa aikaiseksi ottaa ja mennä pihatokoileen vanhempien nurmikentälle! Yllätyin tästä reippaudesta oikein itsekin, mutta hyvä, että menin. Oli ihan kiva reeni.
Ensiksi ruutua. Merkkejä oli vain neljä, eli sitä "vaikeinta", siis lähtömerkkiä ei nyt päästy reenaamaan. Kuitenkin kaikki neljä ruutuunmenoa ilman sen kummempia apuja meni hienosti! Nyt ei tullut mitään reunamerkkien suuntaan haparointiakaan vaan meni suoraa keskelle, alustalle. Viimeiseen lähetykseen alusta pois ja kun oli oikeassa kohdassa, annoin TOP-käskyn. Se oli hieno! :) Sitä tarttis kovasti reenailla että lähettelee merkille ja ruutuun vuoron perään, kun vaan olis vielä yks merkki. Lisäksi myös sitä lyhyeltä matkalta ruutuun lähetystä, siis ruudun hahmotusharjoitusta olis hyvä...

Ruudun jälkeen ohjattu nouto. Kaks kertaa molemmille puolille, vasen kyllä tuntuu olevan jotenkin vahvempi. Mutta ei sillä, nämäkin meni kaikki paitsi ensimmäinen oikealle lähetys erittäin hienosti. Ekassa oikeassa jäi vilkuilemaan vasenta kummiskin niin palautin takaisin merkille ja otin alusta. Kaikki palkkaukset tuli vauhtipalkkana, eli ei ollenkaan sivulle tuontia, se kun ei oo ollut ongelma toistaiseksi ainakaan. Ihan ok reeni tästäkin. Se ongelma onkin siinä, kun pitäis saada se merkille lähetys yhdistettyä tähän liikkeeseen. Kun sieltä merkiltä vain ei pysty lähteen... :D

Joop, mitäs vielä. Seuraamisen käännöksiä, sivusiirtymiä ja peruutusta. Nyt ei ollut heti alkuun niin skarppina näissä kun viimeksi. Pallopalkka selvästi vähän lamaannutti kun oli näkyvillä. Kun laitoin piiloon niin meni jo paljon paremmin. Näitä on mukava ottaa aina välipalaliikkeenä ihan minimipätkä, kun Lucakin on niin nohevana niistä. Sen seuraamiseen ei voi kyllä olla kun tyytyväinen, ja olen aina ollutkin:)

Loppuun mitäs muutakaan kun luoksetulon stoppeja. Kun en muutakaan keksinyt. Laitoin merkin matkan puoliväliin ja harjottelin samalla sitä käskynantokohdan arviointia. Pysähdyksiä taisi tulla kaksi kappaletta, ensimmäinen välttävä ja toinen jopa ihan ok... Loput toistot oli joko suoraa heittoa tai sitten läpijuoksua. Aika monta toistoa tuli ja vauhti pysyi silti joka kerta muuttumattomana, ja tosi hyvänä. Tässä liikkeessä vauhti onkin huomattavasti parempi ulkoreeneissä kun sisällä.

Sellanen reeni se. Lisäksi on koitettu tässä viime- ja tällä viikolla sisällä reenata kaukoja takapää lankulla (tästä joskus kirjoitin, on osoittautunut mainioksi!) ja PAM-temppua. Ennen perjantaita näitä pitäis vielä reenata lisää koska muuten saatamme menettää paikkamme tokoryhmän hikkeinä. Toisin sanoen siis ainoina, jotka edes joskun on jotain reenanneet:) Että näin meidän ryhmässä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti