keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Voittajafiilis

Jeppistä. Lauantain Kaupunkitaistelupäivitystä jälleen hieman viiveellä, mutta oli kiva reissu! Ei satanut, vaikka kerrankin olin varautunut kaikkeen mahdolliseen sään kannalta:)
Joukkueemme tilannekatsaus säkäluokkien edetessä:
Minit aloitettiin kahdella hienolla nollalla, ensin Mari ja Tyyne ja heti perään Eve ja Rico-pappa köpsyttelivät molemmat virheettömän radan. Näiltä pohjilta jatkettiin sitten vielä kaksi muuta miniä, joista kolmantena tuloksena voimaan taisi jäädä Hannun ja Tyynen veto 10vp. Minien jälkeen taisimme olla yhteistilanteessa kolmantena(kohan)?
Medeistä meillä oli saatu matkaan hieman vajavainen joukkue. Ensimmäisenä starttasivat Maija ja Pyry, joille taisi kertyä matkan varrella useampikin hylly:) Eli tässä tapauksessa siis useampi kymmenen virhepistettä. Kaisan ja Marin osalta rata loppui lyhyeen, kun Mari-villis oli päättänyt, että tänään ei ole hyvä päivä agilitylle:) Kolmantena koirakkona medeistä Mari ohjasi Pyryä, josta tuli joukkueemme medien paras tulos. Kahdella tuloksella, jotenkin ihmeen kaupalla medien jälkeen tilanteessa olimme kuitenkin jaetulla toisella sijalla. Marjan kanssa maksien rataantutustumaan mennessä siinä hekoteltiin, että eiköhän tässä ole paineet meidän osalta poistettu. Tuntui, ettei ne suoritukset nyt niin nappiin ollut menneet, mutta ei ne siis olleet muillakaan joukkueilla!
Muut joukkueen jäsenet sai meidät sitten vielä uskoteltua hurjaan taistelumielentilaan:D Marja aloitti Reinon kanssa, ja silläkin radalla tapahtui melko paljon kaikenlaista, josta ei liene kukaan selvillä. Reino nyt vain oli vähän villillä tuulella ja ehti suorittamaan kaikenlaista:) Lucan kanssa mentiin toisena ja vaikkakin tuntui vähän sellaiselta väkisin ohjaamiselta ja yksi pyörimiskohtauskin rataan mahtui vastakäännöksen jälkeen, kun Luca jäi esteen taakse pyörimään että niin mihin päin sitte, mutta tämän ehdin kuitenkin pelastaa ja menin koukkimaan sen sieltä mukaani:) Nolla se rata jokatapauksessa oli, jipii! Kolmantena starttasi jälleen Marja lainakoira (aussi) Moan kanssa. Moa on vähän erilainen ohjattava kun meidän koirat, huomattavasti kovempi, joten Marja sai herätellä itsensä hieman "moamaisempaan" mielentilaan ja ihan hyvinhän se toimikin! Ohjaajan omasta sekoilusta puomilla (yritti vaihtaa ohjaussuunnitelmaa kesken puomin) johtuen Moa ehti livahtaa edessä olevan putken väärin päin, mutta muuten rata olikin hienoa menoa! Kymppi siis siitä.
Ankkuriosuudelle heitettiin kehään sitten minut ja Reipsikka-poika, ja jännitys tiivistyi:) Reinon kanssa tehtiin kyllä kiva rata, tuntui mukavalta ohjata ja koira ja ihminen suoritti kokoajan samaa rataa, sehän jo itsessään on hienoa! Nolla siis siitä, ja niinhän siinä kävi, että kun Reino jätti ajassa Lucan taakseen, niin maksien kisassa meille Reinon kanssa voitto, Lucan kanssa kakkossija, jee!
Sittenpä ei enää muu auttanut, kuin odotella huimia tuloksia ja voittohan sieltä joukkueellemme tuli, toisena vuonna peräkkäin. Poika lähti saunomaan jälleen Sastamalan suuntaan, tai no saa nyt nähdä pääseekö se ihan saunaan asti tänäkään vuonna:) Kyllä tästä joukkuemenestyksestä nyt ainakin kahvit sietäis keittää! Ehkä sitten pikkujouluissa...

Siis mukava reissu ja oli mukavaa kisata kerrankin kannustusjoukkojen kera:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti