sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Ylöjärvellä kisailemassa

No niin, tässä kun vauhtiin päästiin niin kirjotellaas nyt samantien eilisenkin tapahtumat. Eli jälleen vierähti kuukausi edellisistä kisoista Raumalta ja nyt sitten kisailtiin Ylöjärvellä. Olipa hassua pitkästä aikaa kisata vaan kaksi rataa, siinä jotenkin tuntuu, että tässäkö tämä nyt oli:) Mutta oman kuntoni kannalta varmasti hyvä ettei ollut yhtään enempää, sen verran pukkas viikonlopuksi (tietysti!) flunssan päällensä.

Tosiaan kaksi agilityrataa ja tuomarina oli Würtrich, jonka radoista kyllä oon tykännyt! Nämäkin oli ihan kivoja, jälkimmäinen kylläkin ehkä aavistuksen tylsä... Mutta niinkai niiden kuuluukin ykkösissä olla. Ekalla radalla se virhe tuli juuri siinä kohtaa, missä arvelinkin sen tulevan. Eka kontakti oli hieno, mutta keinulle tulo oli sitten melkoisen haastava. Siinä oli väkisinkin itse vähän koiran tiellä valssissa, kun tuli putkesta lujaa ja jäin yhden hypyn taakse valssia tekeen. Melkein arvasin, että olen siinä myöhässä ja joko tulee rima alas tai sit kielto keinulle. No kielto tuli. Tää oli kuitenkin ainut vaihtoehto, koska jos olisin mennyt tekeen valssin toiselle puolelle sitä ennen keinua olevaa hyppyä en olis millään saanut sitä kääntyyn keinulle. Kiellon jälkeen sit radan lopussa puomi oli vähän niin ja näin, että taisi sieltä vähän varastaa joten otin sen suosiolla uusiksi. Sekä keinulla, että tässä korjatulla puomilla alastulossa oli sit sitä hiipimistä. Huoh!

Toisella radalla sitten alas tuli muurin palikka melko tiukassa valssikohdassa. Turhauttava virhe! Mutta eipä siinä, tuli se keinun kielto tälläkin radalla, vaikka nyt oli varmasti tilaa ja näkyvyyttä. Todella ärsyttävää. Kun rupesin sitten oikein miettimään, niin onhan näitä kontakteille kieltoja kyllä tullut; virallisissa kisoissa keinulle nimeonmaan ja epiksissä vähän muillekin. Ja tämä on taas sellanen oire, joka ei KOSKAAN ilmene reeneissä. Se selvästi niin paineistunu niistä kisatilanteessa kun tietää, että roiskia ei ainakaan saa, että sit yritetään päästä kiertämällä. En tiedä mitä tällekin vois tehdä, vai voiko mitään..

Noh, nyt kun tätä kirjottelen niin rupeaahan se koko reissu taas ärsyttämään, vaikka eilen olin varmaan niin puhki flunssan takia, että en jaksanut edes olla turhautunut:) Varmasti pitäisi kisata taas vähän tiiviimmin, mutta kun ei nyt ihan jokaista viikonloppua haluaisi siihenkään käyttää. Ensi viikonloppuna ollaankin sitten Harjavallassa kaupunkitaistelemassa, eli ainakin episkisatilannetta tulee sieltäkin ja vähän vaativammalla radalla. Ilmeisesti minä meen Lucalla ja Reinolla, kas kun meidän seuran joukkueisiin ei hirveätä tunkua ollut niin maxijoukkue koostuu minusta ja Marjasta sekä yhdestä lainakoirasta. No niillä sitten mennään:) Katsotaan kuinka äijien käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti