perjantai 20. heinäkuuta 2012

Epishaihattelua

Hohhoijjaa. Eilisissä epiksissä palattiin taas siihen perusongelmaan, mikä tässä pelkän reenailun myötä on jäänyt vähemmälle huomiolle, sikäli kun sitä ongelmaa ei ihan sellaisenaan reeneissä ilmene. Kolmesta radasta kaksi ensimmäistä meni jälleen täysin pelleilyksi, kun kontakteja vain ei pysty suorittaan; joko ei mene koko kontaktille vaan tekee kaikkea muuta kuten hakee muita esteitä jne tai sitten menee ja tulee sieltä sukkana myös pois. Tietysti niitä tekee jo vähän mieli vältellä kun kai sekin sen verran tajuaa, että joku niissä mättää.

Kolmannella radalla sitten suoritti kuitenkin kaikki kontaktit, jotenkuten. Eli siis puomilla ja keinulla jäi puoleen väliin kontaktia ja siitä piti houkutella alas asti. Jatkoin kuitenkin radan loppuun asti koska se nyt kerran ne TEKI. Itse vaan olin siinä vaiheessa jo niin kypsiintynyt, että en ollut rataan tutustunut kovinkaan ajatuksella ja mokailin loppuradasta sitten niin, että plörinäksi meni sekin. Noh, rata suoritettiin kuitenkin äärimmäisen sekavasti ja epävarmasti loppuun asti. Kaiken lisäksi ainakin toinen ja viimeinen rima tuli alas, eli  mikään ei toisin sanoen toiminut. Että näin taas.

Onneksi olen nyt ilmottautunut sinne Raumalle niin ei voi perua sitä enää. Kyllä vaan ärsyttää tämä homma niin valtavasti, että pian loppuu kisailut kokonaan jos ei mitään muutosta ala tapahtumaan. Ongelman ydin on varmaankin siinä, että itse ressaan kontakteja kisatilanteessa niin paljon ja Luca taas aavistaa sen ja sitten meillä kummallakaan ei kestä pää:D Siis mulla ei kestä esittää leppoisaa mieltä kun  kontaktien epäonnistuminen harmittaa jo etukäteen ja Lucalla ei kestä sitä, että minä olen erilainen. Raumalle siis ei kai auta muu kun yrittää väkisin kaivaa jostain hyvää mieltä ja kehua ja lällytellä koiraa vaan kovasti, jotta sen saisi mahdollisimman rentoutuneeksi ennen kisaa. En tiedä.

Noh, viikonloppuna seurataan tiiviisti MM-karsintoja, nyt täytyis vielä vaan koittaa saada jonkin näköinen arvausrivi joukkueista kasaan, kas kun meidän seurassa on tapana järjestää nämä veikkauksetkin hieman järeämmän kaavan mukaan:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti