perjantai 13. heinäkuuta 2012

Tiistai-Tokoiluja

Tokon suhteen on oltu tässä hyyyvin kevyellä linjalla, hyvä jos kerran pari viikossa otettu jotain muutamaa pientä juttua, kuten seuraamisen sivusiirtymiä tai käännöksiä tai muuta yhtä mitätöntä:) 

Tiistaina kuitenkin reenailtiin vähän sitäkin, tosin päivitys tulee nyt vasta muutaman päivän kesäreissaamisen takia:
- ohjattu nouto: otin kaksi kertaa molemmilta puolilta. Joka kerta lähti suoraa epäröimättä oikealle kapulalle, mutta vasemmalla puolella epäröi jostain syystä kapulan ottamista. kapula oli melko lähellä jotain puskaa, ja ekalla kerralla lähti jopa kiertämään puskaa ja haahuili sen näköisenä, että todennäköisesti luuli hetken tekevänsä joko ruutua, merkkiä tai takaakiertoharjoitusta:D Tyhmä minä kun laitoin kapulan sellaseen paikkaan muutenkin epävarmassa liikkeessä.. Mutta pidot ja tuonnit on ihan ok. Tarvis vaan kovasti saada itsevarmuutta siihen lähtemiseen ja kapulan ottoon. 
- muutaman kerran otin myös hyppynoudon. Se on hyvä! 
- jäävät: tein sekaisin salmiakkikuviossa, näissä ei ollu mitään ongelmia, pystyin ikkunasta peilaten katseleen miten jäi maahan ja seisomaan, ja oli itseasiassa tosi hyvät. Istumisessa annan vielä apua, koska sitä on tehty huomattavasti vähemmän. Istumista pitäis harjotella pelkästään enemmän..
- luoksetulon stoppi: otin muutaman kerran hypyn takaa kierrolta pysäytyksen, näitä on tehty sen verran, että Luca ennakoi pahasti.. eli tämä menettänyt vähän merkitystään. Sitten otin myös luoksetulon normimatkalta, vain yhden kerran pysäytyksen joka oli..noh.. ok. Tästä liikkeestä ei varmasti koskaan tule hyvää:) Loppuun pari kertaa läpijuoksuja. Näitä oon nyt pyrkiny tekeen eniten, ja vauhti onkin tosi hyväksi palautunut! Se tietysti kasvattaa myös sitä pysähtymismatkaa, sikäli kun Lucan mielestä kesken juoksun ei ihan tuosta vaan pysähdytä:) Ainiin, ja maahanmenot on jääneet aivan heitteille, kun tää stoppi on niin iso ongelma, mutta toivon, että se maahanmeno pysyy siellä jossain takaraivossa hyvänä:)

Oli todella kivat reenailut pitkästä aikaa! Odottelen kyllä siinä mielessä jo kovasti elokuuta, että huvittaisi taas keskittyä vähän enemmän tähän tokon reenaamiseen. Kovasti olisi toiveissa saada koira voittajakuntoon syksyksi. Uskon optimistisesti, että se ei vaatisi ihan mahdottomia, mutta säännöllisempää reenausta se kyllä vaatii:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti