tiistai 10. heinäkuuta 2012

Hengissä ollaan!

Näin tosiaan ollaan, vaikka tässä onkin vierähtänyt edellisestä kerrasta vähän turhan kauan:) Mutta totta puhuen, tällä välillä me ei olla ihan hirveästi tehty Lucan kanssa mitään mainitsemisen arvoista, koska viime viikon maanantain reeneissä harjoiteltiin vielä tuota samaa rataa, josta viimeksi kirjottelin, eikä siinä silloinkaan tainnut kummempia uusia asoita ilmetä.

Eilen kuitenkin omissa reeneissä kunnostauduttiin, ettei nyt aivan menisi plörinäksi tämä heinäkuu.
Nyt iski myöskin blackout mitä siellä tapahtui, mutta yritän muistella..
- alun tiukassa pakkovalssikohdassa huolimaton hyppy ja siiveke nurin. Tää on just niitä kohtia kun se lähtee hyppään NIIIIN viistosti, että siinä siivekkeet on ihmeissään. Otin heti uusiksi ja ei ongelmaa, kokosi itsensä paremmin.
- Toinen tiukka kohta oli tosi viisto hyppy+sylkkäri: ei ongelmaa kummassakaan. Sylkkäri kyllä ihan sopii Luksulle!
- radan ongelmallisin kohta oli melkoista pyöritystä:) kohta, jonka arvelinkin olevan ongelmallinen oli takaakierto-valssi yhdistelmä: näissä kohdissa Luca yrittää tietysti olla erityisen tarkkana rimojen kanssa, ja sen takia se on nyt muutaman kerran tehnyt kieltoja siihen. Paremmin toimii yleensä takaakierto-persjättö, ja teinkin nyt radalla niin. Myöhemmin otin vielä pelkkää tätä kohtaa palkkaamalla ja ensin matalammalla rimalla. Lopulta se meni ongelmitta. Näitä takaakierto-valsseja kannattaisi kyllä palkkailla niin saisi ne tyhmät epäröinnit sieltä pois.. Toinen juttu, mikä itseni pitää huomioida on se, etten vain mene taakselähetyksessä siivekkeen eteen töröttämään!
- pyöritys vs. sylivekki-jaakotus --> sylivekki-jaakotus on ehdottomasti parempi!
- ennakoiva valssi meni joka kerta meeelko pitkäksi, mutta tätä ei enää ruettu enemmälti hiomaan, koska oli reenattu jo niin pitkään..
- radan ainoa kontakti meni hienosti Elinan tavalla ilman hairahduksia, hyvä hyvä!

Olisi mukava saada pitkästä aikaa myös kuvia kehiin, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi käydä valkkaamassa Eveltä juhannuskuvia itselleni..:/ yritetään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti