lauantai 28. heinäkuuta 2012

Tokot ja agit

Jeps, keskiviikkona vähän tokoilun tynkää Marjan pyynnöstä. On se hyvä, että joku patistaa reenaamaan edes joskus:D
- Ruutua PIITKÄSTÄ AIKAA! Kammottavaa kuinka tämmönen liike menee takapakkia kun ei reenaa. Kun ei löydy iteltä törppöjä ruutunauhasta puhumattakaan, ja tilakin on usein kortilla niin kovin vähille jää.. Noh, tehtiin 4-5 toistoa suoraa merkiltä lähetys ruutuun, jossa kosketusalusta. Muutamalla kerralla Marja kävi taputtamassa alustaa, muutamat ilman. Ihan ok kuitenkin meni tauon jälkeen, vauhdilla ruutuun asti, joskin muutaman kerran etsi jonkun reunatörpön ja jäi sinne töksöttämään. Kutsuin siis pois ja uudelleen koko lähetys, koska kuten Maria on legendaarisesti todennut, Luca on hyvin merkkiuskollinen tyyppi:D
Jos ei oteta huomioon näitä muutamia reunatörppöongelmia niin olin kuitenkin ihan tyytyväinen siihen, että meni (muistaakseni!) hidastelematta suoraa ruutuun asti eikä esim. vinkunut matkalla.. (Sitäkin on ilmennyt joskus:))
- hyppynouto tökki, meinasi takaisintullessa kiertää esteen. Noh, pistin tämän nyt yhden kerran ongelman piikkiin, koska yleensä on aina mennyt hyvin. Muutenkaan ei ollut ollenkaan niin nopea nouto mitä yleensä..Otin sitten takaisintulon vielä avun kanssa.
- Sitten tehtiin vielä jäävät liikkeet evl-tyyliin. Istumisessa annoin avun, hyvin jäi. Myös maahan ok, seisomisessa oli kuulemma ottanut sekä jäädessä, että mun takaa tullessa molemmissa puolikkaat askeleet. HRR!! Ärtsyä. Noh, voisipa tätäkin joskus ottaa ihan sellaisena pentuajan harjoituksena, että käveleskelisi ja pysähdyksistä nakki lentää taakse. Tosin eihän sitä nyt vielä voittajassa tällaisenaan edes tarvita...:) Tässä myös reenauslistalle tuo kun kävelen takaa niin suora seuraamiseen lähtö, se saisi olla vielä sujuvampikin.

Eilen sitten vielä reenien vetämisen jälkeen lyhyet agittelut. Rata oli melkoisen haastava, ehkä vähän turhankin näin viimeiseksi reeniksi ennen kisaa. Hienoa oli kuitenkin se, että vaikeista kuvioista (ja mun toimimattomasta ohjauksesta) huolimatta yhtäkään rimaa ei tullut alas reenissä, jipii:) Kontakteissa ei taaskaan ollut ongelmaa, joskaan nyt ei niitä otettukaan kun muutama. Mutta juu, ihan ok pikkureeni, koira oli taitava, mutta vähän jäi harmittaan oma kämmäilyni siinä yhdessä kuviossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti