tiistai 17. heinäkuuta 2012

Mitä kesää tämä muka on??

Kyllä meinaa ottaa pannuun nämä "säät". Viime viikko oli lomaa ja lähinnä täytyi kehitellä tekemistä jolla pääsisi ulkoilmaa karkuun! Pyh! Nooh, onneksi en ollutkaan asettanut tälle heinäkuulle minkäänlaisia tavoitteita reenaamisen suhteen, ja täytyy kyllä sanoa, että se on tehnyt hyvää meille molemmille!
Reenattu kyllä on, mutta hyvin rentoon tahtiin ja mukavilla mielin, vaikka mikäs sitä hymyillessä kun reenit on sujuneet viime viikkoina aina niin mukavasti:) Rauman loppukuun kisoihin ilmosin meidät, että katotaan nyt tuleeko sitten taas paluu karuun kontaktitotuuteen... Tällä viikolla startataan oman seuran epiksissä noin niinkun testimielessä.

Eilisen+sunnuntain reenailuita (sama rata molemmissa): vähän semmoista höntsyilyä, en oikein jaksanut kunnolla keskittyä radan lukemiseen joten ohjaukset oli jotenkin sinnepäin. Typerää, ja koiran mielestä varmasti turhauttavaa:D Tästä johtuen tehtiin melko lyhyitä pätkiä, rimat pysyi hienosti ja vauhti hyvä. Muutaman kerran tuli TAAS varastamisia kontaktilta, ja nyt: MUN PITÄÄ MUISTAA, ETTÄ EN PALKKAA SIITÄ KORJATUSTA SUORITUKSESTA ENÄÄ KOSKAAN:) Äh, miksi se on niin vaikeaa tajuta. Heti sujui huomattavasti paremmin eikä eilen tullut kun yksi karkaaminen kun olin päässyt pari kertaa tekemän oikealla tavalla. Plaah. Alkaa itseänikin jo naurattamaan nämä kontaktiongelmat, ne ei varmaan tule koskaan loppumaan:D 
Rata oli melkomoista pyöritystä ja toisaalta nopeita kohtia joiden jälkeen tiukkoja käännöksiä. Näissä se huonosti suunniteltu ohjaus todella kostautui: kaarrokset meni osin tosi pitkiksi ja oli vaikeaa saada kääntymään tiukassa kohdassa. Omaa laiskuuttani! Olisi ollut mielenkiintoista nähdä miten radan muutamat kohdat suoritetaan onnistuneesti ja ei-kökösti:D Noh, tästä reenistä en saa kyllä enempää irti, mutta sanompa vaan vielä: PET = pyöritys ei toimi. Sitä pitäis reenata toimivammaksi, se on hyvä ohjaus!!

Ollaan tehty myös kotireeninä tunnaria ritilän kanssa. Sunnuntaina kokeilin lisätä kerralla enemmän kapuloiden määrää ja kuudessa kapulassa alko pojalla hiki pukkaamaan otsalle: melkomoinen läähätys ja pieni vinkuna:) Haistelun tarkkuus selvästi hieman kärsi kun tuli kauhea jännä löytää se oma, mutta yritti kuitenkin kovasti! Heti kun syksyn ohjatut tokottelut alkaa, ajattelin näyttää liikkeen mallin Marialle ja kysästä miten nyt kannattaisi jatkaa.. Ritilä kapuloiden päällä on kyllä tehnyt ihmeitä haistelun suhteen, nyt kun sen vielä sais pois ja taso pysyisi samana niin avot! 

Viime viikolla Luca majaili Reinon ja Ronin luona pari päivää, kun me oltiin reissussa. Oli kuulemma päässyt myös reeneihin mukaan höntsyilemään ja kotona vartioinut portaikon ikkunasta ympäristöä tehokkaasti. Todennäköisesti Luca ajatteli, että ei noista bortsuista oo kyllä tähän vartiointihommaan sitten yhtään, jonkunhan tässä täytyy ottaa asia hoitaakseen! Lisäksi äitini mietiskeli tässä viime viikonloppuna, että Lucalle on tainnut siirtyä nyt lauman huolestuneimman koiran titteli Ronilta, kun se nykyään näyttää jatkuvasti siltä, kuin sillä olisi kaikki maailman huolet kannettavanaan. Mielestäni allaoleva kuva kertoo jotain ihan muuta?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti