torstai 14. kesäkuuta 2012

Epikset ja ProCaniksen reenit

Jep. Tiistain oman seuran epikset ei menneet ihan nappiin meidän osalta. Kolme starttia, joista jokainen päättyi ensimmäiselle kontaktille. Kun ei se kerran nyt pysty niitä kisatilanteessa (edes tollasessa höntsyilyssä omilla esteillä) suorittamaan, niin tämä on kai ainoa keino tällä erää. T-O-D-E-L-L-A turhauttavaa. Oon muutenkin ollut huomaavinani nyt viime viikkoina, että kaikki nämä kontaktiongelmat, siis sikailut kisoissa ja varovaisuus reeneissä kyllä kiertää sellaista kehää. Itse kun oon jo useampaan otteeseen lähteny reenaamaankin ei niin hyvillä mielin, niin kyllä tuo koiruus sen heti vaistoaa ja käyttäytyy sen mukaisesti.. Ens viikolla Jänesniemen Elina tulee kouluttaan meidän kentälle, ja ajattelin kyllä kysästä hänenkin mielipidettä asiaan, että mitä tässä nyt pitäis tehdä. Ottaakko reeneissä aina nopeita vapautuksia kontakteilta, jolloin välttäisi hiipimistä, mutta taas lietsoisi mahdollisesti sitä kisoissa hyppäämistä sieltä? Vai palkatako jokaisesta kontaktista ja vahvistaa sillä oikeaa paikkaa?

Eilen sitten reenailtiin viimeisen kerran tänä kesänä Markon opissa. Olettaenkin reeni-into ei ollut korkeimmillaan tiistain jälkeen:D Heti alussa Luca tiputti yhden riman ja  varmaan muisti viime viikkoiset kolhimiset, jonka jälkeen teki vähän aikaa taas toosi varovaisesti tiukat hypyt. Jotenkin kuitenkin sit sai onnistumisista sen verran itseluottamusta, että loppureeni meni jo vähän paremmin. Joku tässä koko agilityssä nyt kuitenkin mättää tällä erää, en oikein tiedä mikä se lopulta on.. Reeneissä Lucasta on tullut jotenkin yliherkkä  reagoimaan kaikkiin asioihin, mitä joudun korjaamaan ja sitten taas kisoissa mennään pää kolmantena jalkana ilman aivoja. Kai sitä on vaan toivottava, että tämä menee ohi pian ja yritettävä pitää oma pää kasassa! Heinäkuussa onkin sitten tarkoitus löysentää reenitahtia. Kun kisojakaan ei oikein ole, niin tekee varmasti hyvää vähän rauhoittaa tilannetta kevään melko tiukan reenin ja kisailun jäljiltä.

Lomailusta puheenollen, Luca pääseekin juhannuksena taas mökkeileen! Karsinta on jälleen käyty, ja koirista mukaanlähtijöiksi valikoitui karvapäiden porukka, eli Reino, Luca ja Roni. Tässä vähän tunnelmia viime juhannukselta, jolloin samalla porukalla kävi arpaonni:)


Tämä tuleva viikonloppu keskitytään nauttimaan Suomen parhaasta agilitystä, kun matkailuauto starttaa huomenaamulla kohti Tikkakosken SM-kisoja. Ei muutakun oman seuran kannustuslakanat heilumaan ja voittajaveikkaus vetämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti