tiistai 19. kesäkuuta 2012

Maanantaina Kallialassa

Reenailtiin siis tavalliseen viikkorytmiin kuuluvissa reeneissämme. Ihan perus rataharjoitusta, ja sanoinkin ennen reeniä, että katsotaas mikä on tämän päivän ongelma:)

No kontakteilta ei tainnut virheitä tulla, vaikkakin se on kyllä todella liipasimella lähteen sieltä heti mun liikkeestä.. eli sitäKIN pitäis vahvistaa väärillä sanoilla, valenytkäytyksillä yms. Kunhan vaan nyt pelittäis ees muuten normaalisti ne kontaktit! Mutta siis joo, niissä ei nyt ollut ongelmia, yleisesti ottaen vauhti oli kyllä vähän varovainen. Uskoisin, että johtuu tällä erää siitä pienestä paineesta, mikä sillä on päällä tehdä oikein kontaktit ja olla tiputtelematta rimoja. Tosin saattoi eilen johtua hieman myös juoksulenkistä, joka tehtiin ennen reenejä.
Kuitenkin hieno asenne ja yritys Lucalla oli eilen, sikäli kun rimat oli melko korkealla ja kontaktejakin oli paljon ja se teki kaikki hienosti. Yksi rima tuli tiukassa valssikohdassa alas, mutta sen korjauksen jälkeen pystyi kuitenkin jatkamaan samaan malliin. Vielä plussat ja miinukset reenistä:)

- yksi rima alas ja vielä ekalla korjausyritykselläkin
- vauhti oli normaaliin nähden hidas
- käännökset (esim. yksi valssikohta, jossa itse piti päästä nopeasti eteenpäin pitkälle suoralle) meni toooosi pitkäksi. Tämä myöskin varmaan johtui siitä, että varoi niin kovasti tiputtamasta..

+ ei yhtään kontaktivirhettä ja teki silti ilman hiipimisiä, jee:)
+ haki hienosti putken jälkeen kepit itsenäisesti kohdassa, jonka leijeröin puomin toiselle puolen, hienoa hienoa! Näihin keppien hakuihin luotan kyllä Lucan tapauksessa lähes 99% :)
+ teki hyvällä asenteella tarkasti, vaikka on varmasti sille melko rankkaa tällä erää reenaaminen, kun on tullut niin paljon sanomista kaikesta.

Huomenna reenataan tuoreen Suomen Mestarin opissa! En ole asiasta hirveän innoissani kun reenimotivaatio on nyt tällainen, mutta jospa se siitä taas..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti