torstai 7. kesäkuuta 2012

Meidän poppoo

Vaikka Luca elääkin omassa kotonaan ainoan koiran autuasta elämää, on sillä silti melko tiivis lauma perhepiirissä. Lähes päivittäin ollaan kyllä nokitusten ainakin jonkun koikkukaverin kanssa, jos ei muuten niin yhtäaikaa reenaamassa. Tässäpä muutamia kuvia kavereista:

Rico (FI AVA Multakirsun Magicmiracle, s.2003) on meidän lauman nestori ja ensimmäinen oma koirani, vaikkakin se on ikänsä asunut vanhempieni kotona. Rico tuntee arvonsa laumassa ja nykyään se jättäytyykin useammin sivusta seurailijaksi nuorempien häsätessä. Ainakin vielä tänä vuonna Ripsa pääsee agilityn SM-kentille siskoni Marjan ohjauksessa. Katotaan kuinka valiopapparaisen vauhti vielä piisaa:)


Roni Romposiitti (Tammikallion Xavier, s. 2007) on sitten toiseksi vanhin Lucan isoveljistä ja ehdottomasti Lucan tärkein kaveri. Roni on ikuisesti huolestunut kaikesta ja yrittää pitää lauman kasassa ja hyvässä sovussa. PAITSI jos on pallo. Sen tuijottelu/töniminen ja heiton odottaminen kyllä vie voiton. Silloin ei pysty keskittymään muuhun.
Rompo kisaa myöskin agilityn 3-luokassa ja taitaa olla sertiä? vaille valio, vaikkakin on vuosien varrella aiheuttanut emännälleen reippaasti harmaita hiuksia omilla "rajoitteillaan" :) Silti Ronista ei voi kukaan olla tykkäämättä<3


Riemu (FI MVA Ceriinan Navarro, s. 2008) on sitten se meidän perhueen herra komea herra. Aiemmin Rimis ja Luca oli toistensa parhaat leikkikamut, mutta ainakin tällä erää vähän liian pieni ikäero ja molempien korkea urosleima aiheuttaa poikien välille pientä jäyhyyttä. Lisäksi Riemu on saanut uuden pikkuveljen Rallista, joka kyllä pitää pojan kiireisenä! Riemu on porukasta se, joka onnistuu aina olemaan kuvissa edukseen (ja etummaisena):D Rimppana myös omaa erikoistaitoja kuten liikkumisen peruuttamalla sekä erittäin äänekkään ja vaativan kävelytyylin.


Reino alias Reiska Reipsikka (Tammikallion Unbeaten, s. 2010) saapui Ronin perhueeseen vuoden 2010 lopussa. Roni on ollut tästä asiasta hieman huolissaan siitä asti, mutta pysytellyt kuitenkin vähillä äänin yli-energisen sähköjäniksen touhuiluista. Reino potee ehkä jonkinasteista ADHD:ta, mutta on silti hyväntahtoinen höösä:) Agilitykentillä Reipsikka vetää kieli keskellä suuta ja tarkasti, siitä isoveljet Roni & Luca saisi pikkuisen ottaa oppia. 


Ralli (Multakirsun Taran Toivo, s. 2012) on sitten se viimeisin niitti tähän arkkuun. Rampe on ja elelee Riemun huushollissa ja pitää kyllä huolen, ettei Riemun aika käy pitkäksi eikä se pääse liikaa patsastelemaan sohvien selkänojien päällä tai prinsessasängyssä. Ralli on toiminnan miehiä, niinkun isänsä Ricokin:) Vielä ei oikein ota selvää onko se lintu vai kala, mutta toistaiseksi Luca on ainakin pysytellyt hyvin varovaisena pienen valkean suhteen ja pyrkii tarkkailemaan riiviön käytöstä turvallisen välimatkan päästä.Roki eli vanhempi belggariherra sitten taas asustaa anoppilassani ja vartioi siellä isoa tilaa työkseen:) Rokin ja Lucan kohtaamiset on joka kerta yhtä riemukkaita ja näiden kahden keskinäinen kanssakäyminen muistuttaa kyllä pitkälti sellaista isä ja poika -meininkiä. Rokin koti eli Lucan "mummula" on muutenkin Lucalle äärettömän mieluinen vierailupaikka koska siellä kaveri on onnistunut haalimaan itselleen oikein viimeisen päälle lellipennun aseman:) Tällainen on Lucan koiraperhe. Kuvista muuten ainoastaan alin kuva on omalla huonolla kamerallani otettu, ylemmät on kaikki siskoni Even otoksia. 

1 kommentti:

  1. Ronilta vaan semmoset terkut, että hiukan huolestuttaa tämä, kun perhepiirissä yks jos toinenkin on ruennu kirjotteleen kaiken maaliman lokeja. Että joutaako tässä kukaan kohta palloleikkeihin enää mukaan? Liikaa ku ruetaan joka tekemistä arssinoimaan, niin siinä jää ite tekemiset vähille ja voi tulla jumiutuminen. Ja Roni kyllä tietää, miten pirullinen vaiva se on...

    Emäntä sen sijaan on varmasti innokas blogin seurailija, kun ei itse saa mitään vastaavaa aikaiseksi!

    Terkuin Roni ja emäntä

    VastaaPoista