perjantai 29. kesäkuuta 2012

Mahti koira!

Vautsivau. Eilisen illan myöhäisreenailut ei ollutkaan ihan turha reissu:) Pitkästä aikaa tuntui, että Luca oli oma iloinen, etenevä ja itsevarma itsensä kentällä ja lisäksi teki TARKASTI! Yhtäkään rimaa ei tullut alas ja kaikki tuntui onnistuvan. Ihan mahtava reeni ja mahtava Luca<3

Tässä muutama muistamisenarvoinen asia:
 - ihmisnuoli on Lucalla hyvä ja toimiva ohjaus! sitä jarrutusta voisi ja kannattaisi varmasti vaan reenata edelleen myös lisää niin, että palkalla pysäytetään koira ennen hyppyä kokonaan, palkataan siinä ja sit vasta hypätään. Tehostais varmasti vielä sitä jarrutusta.. (niille jotka tietää radan, niin tiedän kyllä että varsinaisessa ihmisnuolessa lähdetään hypyltä suoraa sivulle päin, mutta se mitä tein kakkoshypyn jälkeen ennen putkeen menoa ja vitosputken jälkeen kutoselle ennen puomia oli mun mielestä lähimpänä ihmisnuolta.. Kertokaa jos oon väärässä:)) paitsi mikä se on jos tekee ensin ikään kuin ihmisnuolen sen jarrutusosion ja sit persjätön? Onko se ihmisnuoli-persjättö:D
- radalla oli kolme leijeröintikohtaa, jotka kaikki meni hienosti ilman onkelmia. En kyllä hoksannu ees palkkailla niistä kohdista eteen kun meni niin sujuvasti.. Niitäkin olis varmaan hyvä palkkailla ja vahvistaa, kun olis apuohjaaja heittelemässä lelua.
- kontaktit tehtiin nyt kaikki Elinan tavalla, ja siis ne oli kyllä muutenkin ihan huimasti paremmat mitä viime aikoina. Tuli vauhdilla alas asti ja pyssäs joka kerta. Muutaman kerran kuitenkin vapautui itse kun jatkoin ohjaamista keinulta kepeille, muissa kohdissa rataa pysyikin joka kerta hienosti. JES!

Mun piti ilmoittautua ensi viikon Tamskin kisoihin, mutta unohdin..:( Nyt siis seuraavat mahdolliset kisat on vasta heinäkuun lopussa Raumalla, jotenka todellakin tulee sitä taukoa! Tietty oman seuran epiksiin osallistutaan tässä, mutta muuten täytyy nyt vaan malttaa taukoilla kisojen kanssa.. Jospa se tekis ihmeitä myös niiden kisasuoritusten kannalta:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti