perjantai 8. kesäkuuta 2012

Kesäillan pikareeni


Eilen illalla Luca pääsi jälleen mukaan kentälle, kun mulla oli reeni-ilta kouluttajan ominaisuudessa. Torstaisin vedän siis meidän seurassa agilityn mölliryhmää. Aloitin tässä hommassa vasta viime talvena ja kevät vedettiin reenit puoliksi siskoni Even kanssa, mutta nyt sitten kesän alusta alkaen ryhmä siirtyi kokonaan minulle ja Eve otti huomaansa uuden pentu/arkitottelevaisuuskurssin. Tykkään kyllä kouluttamisesta kovasti ja olen huomannut myös itse tehneeni monenlaisia oivalluksia muita opastaessa. Ja onhan se palkitsevaa nähdä kun ryhmäläiset edistyvät! 

Noh, tosiaan Luksu pääsi sitten vielä pikaisesti reenailemaan lopuksi. Edellisen päivän sähläysten jälkeen halusin nyt tehdä sille mahdollisimman nopeatempoista ja leppoista reeniä. 
Otettiin radanpätkän osana vähän putki/kontakti -erotteluja, jotka meni kaikki oikein jee:) Kontaktit teki taas alkuun pari kertaa tosi epävarmasti, ei tullut oikeaan kohtaan vaan jäi kontaktin alastulolle epäröimään ja tuli sitten loppuun asti vasta houkuttelemalla. Siispä otin pitkästä aikaa ihan pelkkiä kontakteja (kaikkia kolmea) naksuttelun ja etupalkan kanssa, sitten teki jo taas paljon kivemmin. Kauhean epävarmaksi se on nyt jostain syystä mennyt ihan kahden viikon sisään noiden kanssa eli edellisestä ongelmasta (kontaktien läpijuoksusta) on siirrytty seuraavaan:D Onneksi kuitenkin tuo helppo reeni näytti heti vaikuttavan ja lopuksi tuli taas hyvällä vauhdilla loppuun asti. Täytyy seurailla jatkuuko nämä epäröintiongelmat..

Muutenpa ei reenissä mitään kummaa ollut, vauhti oli taas kohdillaan ja yhtäkään rimaa ei tullut alas. Siis kontaktireeniä kontaktireeniä..Viime viikonlopun Nokian kisojen jälkeen tein myös sen päätöksen, että tästä lähin kisoissa en anna yhtäkään kontaktilta ryntäämistä anteeksi, vaan lopetan radan siihen paikkaan. Oon ollut tässä liian lepsu ja se on oppinu siihen, että kisoissa voi vähän sikailla. Eipä voi enää:)

Viikonloppu taitaa olla reenitaukoa, eli ei muuta kuin aurinkoisia päiviä kaikille! T. kuvan jättinenä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti